Есенно плодородие – 27.10.2022г.

Есента прави света и хората по-цветни, различни и богати. На 27 октомври 2022 година магията на този сезон преобрази ПГ „Васил Левски“. Започнал като обикновен делник, денят бе изживян като запомнящ се Празник на есенното плодородие.

      Литературен конкурс, спортно-състезателни игри, творчески работилници… Инициативите бяха многобройни и многообразни като багрите на есента. Те вдъхновиха участниците да дадат най-доброто от себе си. Творчески пламък, усмивки, оживление завладяха всички: и организатори, и състезатели, и майстори на писаното слово, и художници, и аранжори на букети и пана.

      Най-добрите получиха грамоти и награди. Наградата за всички останали също е ценна: тя е проявеното съпричастие към радостта на отличените. Също видяната със сърцето красота, която чрез подредената изложба прави пространството пред учителската стая колоритно и изпълнено с послания. Награда е разбира се и очакването на следващия празник. Също многоцветен, красив, пòривен, емоционален и завладяващ. Какъвто е учителско-ученическият свят на Профилирана гимназия „Васил Левски“ – Ямбол.