Зрелостниците от ПГ “Васил Левски”, получиха свидетелствата си за зрелост на тържествена церемония на 20.06.2023 година, където присъстваха родители, учители и приятели

Зрелостниците от ПГ “Васил Левски”, получиха свидетелствата си за зрелост на тържествена церемония на 20.06.2023 година, където присъстваха родители, учители и приятели. Те споделиха празничния миг със завършващите и сърдечно им пожелаха да продължат да разгръщат своя потенциал, да реализират смело мечтите си и да бъдат успешни в житейската си реализация.
Специални гости на тържеството бяха Зам. Кмет на община Ямбол – Енчо Кирязов и адвокат Мария Чорбаджийска – председател на училищното настоятелство.

Отличниците на гимназията са 26, като трима от тях – Дара Бельова, Пламена Комитова и Николай Димитров, а от 12 “а” клас получиха плакети и парична стипендия като първенци по успех на випуска. Паричната стипендия за втора година е осигурена от господин Никодин Казанджиев – бивш възпитаник на гимназията.

Специална награда имаше за Камелия Добрева от 12 “г” клас, връчена от Доц. Д-р Ваня Стойкова – Декан на Факултета “Техника и технологии” при Тракийски университет.

Патрисия Симеонова от 12 “в” клас беше наградена с почетен плакет за принос в областта на изкуството.

Радостин Иванов, Христина Ненова и Пламен Добрев, бяха удостоени с почетни плакети за отлични постижения в областта на ИТ.

Директорът на гимназията – госпожа Донка Атанасова поздрави зрелостниците и им пожела още по-високи върхове и стремеж към съвършенство, пожела им да съхранят приятелите и емоциите си, и да помнят научените  ценни уроци по доброта, човечност и житейска мъдрост.